Öğretmen Melahat Aksoy İlkokulu

Vizyon: İSTİYORUZ Kİ; Öğrencilerimize iyi birer model olalım. Amacımız bilgiyi öğretmek olmaktan çıksın, bilgiye ulaşmayı öğretmek olabilsin. Öğrencilerimizin kendilerini tanımalarında, gizil güçlerinin farkına varmalarında yol gösterici olabilelim.İyi öğretimin yanında iyi eğitim de verebilelim. Okulumuzu en üst düzeye ulaştırabilmek için Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz ve Velilerimizle hepimiz aynı amaç için el ele verip birlikte özverili çalışabilelim. Öğrenmeyi öğrenmiş; ilgi ve yeteneklerinin farkına varmış, yetenekli Bireyler yetiştirmek için onlara iyi birer model olabilelim. Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle fark edilen, BİLİYORUZ Kİ : OKULLAR ANCAK ÖĞRETMENLERİ KADAR İYİDİR.

Misyon: 0BİZ; ÖĞRENCİLERİMİZİN, Öğrenme becerilerini kazanmış, bilgili, becerili Ve kendine güvenen bireyler olarak, yetişmelerine imkan sağlamak,Onların gelişmelerinde yol gösterici olmak,Çağımızın gereklerine cevap verebilen, yetenekli,Atatürkçü, Vatanını, Milletini, ve Bayrağını seven, MUTLU BİREYLER OLABİLMELERİ İÇİN VARIZ.

Başarılar: 2023 yılı 3 İlçe Mangala Birincilikleri, ikinciliği Pentego ilçe ikinciliği

Saatler: 08:30 - 12:10 13:15 - 14:55
Isınma: Merkezi kalorifer, doğalgaz
Servis Bilgisi: özel öğrenci servisleri bulunmakta